In alle rust genieten en

Samen genieten in onze luxe privé wellness

Wanneer je onze privé wellness binnen stapt is kalmte meteen voelbaar. De onmiskenbare geur van de Finse sauna en de heerlijke dampen van het Turkse stoombad dragen daar natuurlijk meteen aan bij. Buiten vind je een Japans geïnspireerde tuin, dit plaatje zul je niet snel meer vergeten. En weet je wat nu helemaal heerlijk is? Het ontbreken van andere mensen! Deze superluxe en zonnige spa kan gereserveerd worden voor jouw gezelschap alleen. Zodat jullie in alle rust kunnen ontspannen en genieten.

Kleinschalige wellness

De privé wellness van Glundr! is te reserveren voor 1 tot 4 personen. In deze heerlijk ingerichte privé spa geniet je van de rust en van alle luxe. In de privé wellness in Japanse stijl, vind je een royale Finse sauna, een Turks stoombad, heerlijke douches, een warm voetenbad en een relaxruimte. De privé wellness is ook voorzien van een fijne en beschutte tuin met hottub of dompelbad, helemaal in de Japanse sfeer. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Er staat koffie, thee, heerlijke sapjes, vers fruit en voldoende water voor jullie klaar.

Privé wellness reserveren

De privé wellness is voor onze gasten te reserveren en kunnen dit combineren met een overnachting. Er kan op verschillende tijden per dag worden gereserveerd voor een blok van 2,5. De huur is inclusief gebruik van badlakens, badjassen slippers, hapje en een drankje. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren en te reserveren.