Kamer 5 - Familiekamer

Deze luxe familiekamer ademt de sfeer van een heerlijke wandeling in de natuur. De groentinten en het natuurlijke hout geven deze kamer een heerlijk kalme uitstraling. Vanuit je bed heb je een ongekend uitzicht over de landerijen die Glundr! omsluiten. De familiekamer beschikt over een extra kamer die door middel van dubbele deuren af te sluiten is. In deze afsluitbare kamer staat de tweede tweepersoons boxspring. Deze kamer beschikt dus over vier volwaardige slaapplaatsen.

Details

Deze luxe familiekamer beschikt over twee royale tweepersoons boxspring en een zitje. De comfortabele badkamer is voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel. Er kan op de kamer koffie en thee gezet worden. Je kunt op je kamer ook je favoriete drankje nuttigen. Laat ons weten wat je voorkeur heeft en wij regelen dat het klaarstaat voor jullie. Er is een grote smart tv en voldoende kastruimte aanwezig. Deze kamer is geschikt voor 4 personen.

Kamerprijzen

Prijzen vermeld per kamer, per nacht, inclusief uitgebreid ontbijt.
– Bezet met 2 personen € 195,- excl. toeristenbelasting
– Bezet met 4 personen € 280,- excl. toeristenbelasting

Deze luxe familiekamer is ook te boeken in combinatie met onze privé wellness. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of boek de luxe familiekamer.

Glundr! Wijn Spijs arrangement

In verband met de nieuwe gestelde COVID-19 maatregelen bieden we tot en met 19 januari helaas geen verwen-arrangement aan. Reserveringen voor na die tijd blijven staan in de hoop jullie gewoon te mogen ontvangen.

Huidige boekingen tot deze periode komen helaas te vervallen. Mocht je je reservering willen verzetten dan kan dat via het reserveringsformulier of de ontvangen email.

 

Vanaf 22 januari 2021 bieden we vooralsnog ons verwenarrangement weer aan. Zo kun je én lekker genieten van een heerlijke overnachting én een smaakvol 6-gangen diner. Verantwoord en Veilig. Dubbel genieten.

Dit verwen-arrangement bieden we aan op vrijdag en zaterdag.

Glundr! Wijn Spijs arrangement € 210 euro p.p.

  • Inchecken tussen 16.00 en 17:00 uur bij Glundr!
  • vanaf 16:30 uur aperitief & om 17:30 aanvang all-in 6 gangen diner door Wijn Spijs Atelier
  • 1 overnachting in Luxe suite
  • Uitgebreid ontbijt

*Ook te boeken in combinatie met master suite €279 p.p.
**Ook te boeken met 4 personen in een familiekamer €199 p.p.

Prijzen op basis van 2 persoonskamer

Reserveren kan (i.v.m. Corona regelgeving en gezondheidsvoorzorg) uitsluitend via dit reserveringsformulier.