Kamer 5 - Familiekamer

Deze luxe familiekamer ademt de sfeer van een heerlijke wandeling in de natuur. De groentinten en het natuurlijke hout geven deze kamer een heerlijk kalme uitstraling. Vanuit je bed heb je een ongekend uitzicht over de landerijen die Glundr! omsluiten. De familiekamer beschikt over een extra kamer die door middel van dubbele deuren af te sluiten is. In deze afsluitbare kamer staat de tweede tweepersoons boxspring. Deze kamer beschikt dus over vier volwaardige slaapplaatsen.

Details

Deze luxe familiekamer beschikt over twee royale tweepersoons boxspring en een zitje. De comfortabele badkamer is voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel. Er kan op de kamer koffie en thee gezet worden. Je kunt op je kamer ook je favoriete drankje nuttigen. Laat ons weten wat je voorkeur heeft en wij regelen dat het klaarstaat voor jullie. Er is een grote smart tv en voldoende kastruimte aanwezig. Deze kamer is geschikt voor 4 personen.

Kamerprijzen

Prijzen vermeld per kamer, per nacht, inclusief uitgebreid ontbijt.
– Bezet met 2 personen € 195,- excl. toeristenbelasting
– Bezet met 4 personen € 280,- excl. toeristenbelasting

Deze luxe familiekamer is ook te boeken in combinatie met onze privé wellness. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of boek de luxe familiekamer.