Geniet van ultieme gastvrijheid en

Eigen ontwerp trap

Echte aandacht voor aandacht

Glundr! is een bijzondere plek met echte aandacht voor aandacht. Een heerlijke bubbel waarin je ultieme gastvrijheid ervaart tijdens een overnachting, bruiloft of evenement. Bij Glundr! baad je in de luxe en de warmte. Glundr! is een thuis (ver) van huis waar je echte rust en privacy vindt. Bij Glundr! kan iedereen heerlijk ontspannen en helemaal zichzelf zijn.

Welkom bij Glundr!

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen

Bij Glundr! word je onthaald door de Ivon van Bussel. De jongste dochter van een echte Brabantse familie met een groot hart en een nuchtere houding. Om te borgen dat Glundr! een plek is en blijft met echte aandacht voor aandacht, hebben wij onze kernwaarden geformuleerd. Die leiden ons in onze beslissingen en handelen. Dat is waar je bij Glundr! op kunt vertrouwen.

Echtheid

Bij Glundr! echt kunnen zijn wie je bent
Glundr! staat voor echtheid en oprechtheid. Dat zie je en ervaar je in alles.

Aandacht

Glundr! heeft echte aandacht voor aandacht
Bij Glundr! kun je rekenen op echte aandacht. Wij zorgen met veel aandacht en liefde voor onze gasten. We zijn van nature enorm gastvrij, dat zit ons Brabanders in de genen. We hechten er veel waarde aan om onze gasten warm te onthalen en kiezen voor een persoonlijke aanpak.

Luxe

Glundr! staat voor ultieme luxe
Glundr! voegt luxe toe aan iedere overnachting en ieder event. Dit doen we door de sfeer die wij creëren, door de materialen waar wij voor kiezen, de rust die onze locatie en omgeving biedt en door het heerlijke eten dat wij serveren.

Privacy

Glundr! zorgt voor rust en privacy
Bij Glundr! staat privacy hoog in het vaandel. Glundr! zorgt voor een verblijf waar in alle rust genoten kan worden. Bij Glundr! ben je er echt helemaal uit.