Kamer 7

Deze gastenkamer voelt echt aan als een herenkamer. We kozen in deze kamer voor diep chocoladebruine kleuren en gouden accenten en plaatsten een heerlijke gashaard in deze kamer. Zodat je op je kamer bij de haard kunt genieten van een goed boek of een fijn gesprek. Door de dakramen kan je vanuit je bed de mooiste wolkenpartijen voorbij zien trekken. Geen enkele kamer bij Glundr! biedt zoveel privacy als kamer 7.

Details

Deze luxe gastenkamer beschikt over een royale tweepersoons boxspring en een zitje. De comfortabele badkamer is voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel. Er kan op de kamer koffie en thee gezet worden. Je kunt op je kamer ook je favoriete drankje nuttigen. Laat ons weten wat je voorkeur heeft en wij regelen dat het klaarstaat voor jullie. Er is een grote smart tv en voldoende kastruimte aanwezig. Deze kamer is geschikt voor 2 personen.

Kamerprijzen

Prijs vermeld per kamer, per nacht, inclusief uitgebreid ontbijt.
€ 205,- excl. toeristenbelasting

Deze luxe gastenkamer is ook te boeken in combinatie met onze privé wellness. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of boek de luxe suite.