Zeg ‘JA’ en

Bruiloft Glundr!

Glundr! als luxe trouwlocatie

Trouwen op een sfeervolle locatie, omgeven door groen. Wie wil dat nou niet? Bij Glundr! hebben we alles in huis voor een echt sprookjeshuwelijk. Onze luxe en intieme locatie is perfect voor een prachtige bruiloft in het bijzijn van de mensen die jullie dierbaar zijn. Bij Glundr! vind je echt alles op een locatie. Bij Glundr! kan je namelijk trouwen, feesten, dineren, overnachten met familie of vrienden, heerlijk napraten bij het ontbijt, genieten van de wellness en extra laat uitchecken. De prachtige omgeving leent zich bovendien perfect voor een mooie fotoshoot.

Alles voor jullie sfeervolle bruiloft

Wanneer jullie bij Glundr! willen trouwen, gaan we graag met jullie om tafel om jullie droomdag te bespreken. Onze locatie leent zich goed voor gezelschappen tot ongeveer 70 personen. Naast de ruimte die we hebben in ons prachtige pand, kunnen we bijvoorbeeld ook een mooie tent opzetten in onze tuin. Daarmee creëren we een prachtig ruime locatie voor jullie borrel- en feestavond.

Fotogenieke spots in de directe omgeving

In en om Glundr! zijn er meer dan genoeg super fotogenieke plekjes te vinden voor jullie fotoshoot. Glundr! wordt omgeven door een prachtige eco-zone. Op steenworp afstand bevindt zich de golfbaan. In de directe omgeving zijn de Groote Peel, de visvijver en het Kasteel van Heusden prachtige locaties voor het nemen van foto’s.

Benieuwd hoe een bruiloft er bij ons uit kan zien? Check hier de blog van Trouwen in Brabant in samenwerking met Glundr! en nog veel meer top leveranciers voor meer inspiratie!

Luxe overnachting in onze bruidssuite

Na een prachtige dag is het heerlijk om neer te ploffen in een luxe bed. Glundr! heeft een luxe bruidssuite waarin het jullie werkelijk aan niets zal ontbreken. Naast de bruidssuite zijn er nog 6 luxe gastenkamers. Dus familie en vrienden kunnen op dezelfde locatie overnachten als jullie dat willen. Dan kunnen jullie ’s ochtends tijdens het ontbijt nog eens heerlijk napraten met zijn allen. Een late uitcheck is absoluut mogelijk. Dus voor liefhebbers van de sauna is er ook de mogelijkheid om te genieten van onze privé wellness.

Willen jullie meer weten over trouwen bij Glundr! Neem dan gerust contact met ons op. We zijn jullie graag van dienst!