Breid je overnachting uit met een bezoek aan onze privé wellness

Ga je voor maximale ontspanning? Breid dan je overnachting bij Glundr! uit met een bezoek aan onze privé wellness. Dat is pas heerlijk bijkomen. Onze wellness is te reserveren voor een of meerdere uren. Dan is de wellness helemaal van jullie en kunnen jullie ongestoord ontspannen. Om er zeker van te zijn dat de wellness beschikbaar is, adviseren we jullie deze van tevoren te boeken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Privé sauna en stoombad

In onze privé wellness in Japanse stijl kun je genieten van een bezoekje aan onze Finse sauna of het Turkse stoombad. Er is een heerlijke relaxruimte, zowel binnen als buiten. Buiten kun je bovendien genieten van onze luxe buitendouche, hottub of het dompelbad in de Japanse tuin. Onze privé wellness is klein maar fijn. Het biedt je alle privacy en alle luxe die je nodig hebt. Dit is een plaatje wat je niet snel meer zult vergeten.

Geniet van de luxe

Bij een bezoekje aan onze privé wellness is het gebruik van badjassen, handdoeken en slippers inbegrepen. Dus ook een spontane verlenging van jullie overnachting is mogelijk. Alle voorzieningen liggen klaar voor jullie. Bovendien staat er heerlijke sapjes, vers fruit en voldoende water voor jullie klaar.