Luxe gastenkamers voor jullie overnachting

Bij Glundr! beschikken we over zeven geheel unieke gastenkamers waar je uit kunt kiezen. Iedere kamer heeft zijn eigen unieke karakter en kenmerken. Voor iedere kamer kozen we bovendien voor eigen kleuren en materialen om de unieke sfeer compleet te maken. Daardoor kun je precies de kamer uitkiezen die bij jullie past. Wat al onze gastenkamers gemeen hebben is dat ze net zo heerlijk zijn als die van een luxe hotel.

Heerlijk slapen in onze luxe bedden

Iedere kamer is uniek in uitstraling en situering. Maar wat ze allemaal gemeen hebben is de luxe waarvoor gekozen is. Iedere kamer beschikt namelijk over een heerlijk bed, een luxe badkamer en een fijn zitje. Iedere kamer beschikt ook over de faciliteit om een kopje koffie of thee te zetten. Mocht je specifieke wensen hebben, geef die dan gerust aan ons door. Dan zorgen wij ervoor dat je verblijf extra aangenaam is.

Luxe gastenkamers met royale badkamers

Wat onze gastenkamers net zo heerlijk maakt als die van een luxe hotel of B&B, is dat ze voorzien zijn van luxe badkamers. Iedere badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een heerlijke regendouche. Onze luxe suite beschikt bovendien over een dubbele douche en een ligbad. Bekijk per gastenkamer eens wat ze je te bieden hebben in het overzicht van onze kamers.