Heerlijk zitje op de master bedroom

Een romantisch weekend weg bij Glundr!

Romantisch overnachten, dat kan zeker bij Glundr! Onze luxe gastenkamers zijn perfect voor een romantisch weekendje weg met z’n tweeën. Bij Glundr! geniet je samen van de luxe en van de privacy. Geniet samen heerlijk van de rust en de heerlijke omgeving. Slaap samen lang uit, maak een wandeling of geniet van een bezoekje aan de privé wellness. Wat jullie ook onder romantiek verstaan, Glundr! heeft het.

Ga er samen op uit

Romantische weekendjes weg zijn bij uitstek een moment om van elkaar te genieten. En natuurlijk om nieuwe dingen te ontdekken. Glundr! is een plek waar bijzondere en dierbare herinneringen gemaakt worden. In de directe omgeving kunnen jullie wandelen, fietsen, golfen en uiteraard heerlijk eten. We hebben onze favoriete spots voor je op een rijtje gezet.

Genieten in luxe

Alle gastenkamers zijn op en top luxe. Iedere kamer is voorzien van een heerlijk bed en een luxe badkamer. Voor wie op zoek is naar de ultieme luxe, is onze suite een echte aanrader. De luxe suite beschikt over een kingsize bed, een luxe badkamer met dubbele douche en een extra grote slaapkamer met ligbad en luxe zithoek.