Nagenieten van jullie dag in onze luxe bruidssuite

Na jullie fantastische huwelijksdag, bij ons of elders, is niets zo heerlijk als in een heerlijk bed ploffen en samen nagenieten van jullie dag. In de luxe bruidssuite van Glundr! leggen we jullie helemaal in de watten. Zodat ook jullie huwelijksnacht een onvergetelijke wordt. Schop snel die mooie schoenen uit en ervaar samen dit bijzondere moment.

Luxe suite met ligbad

Onze bruidssuite is voorzien van een heerlijk ligbad in het slaapvertrek. Liggend in bad geniet je, dankzij de enorme raampartijen, van de prachtige sterrenhemel en heb je een fantastisch uitzicht over de golfbaan. Naast het royale ligbad beschikt de bruidssuite ook over een zeer luxe uitgevoerde badkamer met dubbele douche. Dat is nog eens heerlijk bijkomen! Voor wie nog meer wellness wenst; reserveert onze Japanse wellness.

Vorstelijk slapen in een master bed

Overnachten in een super royaal bed van 2.00 bij 2.20 meter. Liggend in bed kijk je uit over de prachtige omgeving. En hoog boven jullie in de nok straalt de prachtige kroonluchter. Vorstelijker dan dit wordt het niet. Willen jullie dit eens ervaren? Vraag dan naar de beschikbaarheid. Uiteraard is de bruidssuite ook te boeken voor niet-bruidsparen. Iedereen die zoekt naar een luxe overnachting in een heerlijke suite is meer dan welkom.

Kamerprijzen

De bruidssuite is te boeken voor € 295,- per nacht voor 2 personen inclusief uitgebreid ontbijt (excl. toeristenbelasting).

Incheck- en uitchecktijden in overleg.

Deze luxe suite is ook te boeken in combinatie met onze privé wellness. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.