Leer, inspireer en

luxe vergaderlocatie

Locatie vol inspiratie

Glundr! Is een verrassende locatie met vele mogelijkheden om je gasten en collega’s in stijl te ontvangen.

De combinatie van een landelijke omgeving, een intieme relaxte sfeer en stijlvol ingerichte ruimtes, maakt dit dé ontmoetingsplek voor vergaderingen, brainstormsessies, bedrijfsworkshops, trainingen of een teambuildings sessie.

Bij Glundr! kies je voor een persoonlijke, warme en kleinschalige setting. In onze ‘huiskamer’ voel jij je meteen thuis. Daarnaast kun je gebruik maken van alle aangrenzende ruimtes zoals de keuken en woonkamer. Zo kunnen jullie tussendoor lekker even de benen strekken of van setting wisselen. Bij mooi weer kun je ook op een van de terrassen of in de tuin vergaderen.

luxe vergaderen

Meerdaags event

Aan 1 dag niet voldoende? Geen probleem! Glundr! is bij uitstek geschikt voor een meerdaags event. Met in totaal 7 luxe suites kunnen trainer en deelnemers blijven overnachten om zo weer met frisse energie te starten aan de volgende dag.

Daarnaast beschik je bij een meerdaags event exclusief over de gehele locatie van Glundr! Zo kunnen jullie in alle rust gebruik maken van de diverse ruimtes zoals de lounge, Loungecafé, Huijskamer en buitenterrassen. Fijn om tijdens deze dagen af een toe een andere setting op te kunnen zoeken.

Combineer jullie meerdaags event gemakkelijk met een ochtendje Golf, een fijne wandeling of een andere buitenactiviteit op ons eigen erf.

We maken graag een advies op maat!

zonsondergang Eeuwselse loop natuurlijke omgeving

Tarieven 1-daags event

Onze ‘huiskamer’ kun je vanaf 1 dagdeel reserveren. Deze ruimte is voorzien van alles wat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst: wifi, smart-tv met HDMI en draadloze verbinding, een flip-over- en whiteboard. Uiteraard is het gebruik van pennen, stiften en notitieblokken inbegrepen en staat er koffie, thee en water voor jullie klaar.

  • 1 dagdeel / 4uur  €350
  • 2 dagdelen / 8 uur €550,-

Aanvangstijden in overleg.
Jullie verblijf aansluitend of voorafgaand met een uur uitbreiden? dat kan!

Extra uur: €65 per uur

Een uitbreiding van jullie verblijf met een lunch, en/of zoete en hartige lekkernijen en overnachting is natuurlijk ook mogelijk. We houden natuurlijk rekening met allergieën. Dieetwensen in overleg.

Ons culinair dagarrangement bestaat uit (2-dagdelen)
* ontvangst met lekkers
* tussendoortjes in de ochtend
* Broodlunch met soep & sap
* tussendoortje in de middag
€52 per persoon

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden we maken graag een advies op maat. Ook versturen we je graag verblijvend onze brochure voor meer informatie.

Prijzen zijn excl. btw

De omgeving

Glundr! is gelegen in het buitengebied van Asten-Heusden en is helemaal omgeven door prachtige natuur. In de directe omgeving van Glundr! vind je diverse prachtige natuurgebieden. Bovendien passeren meerdere fietsroutes Glundr! en is er in de buurt van alles te zien en te doen.

Op loopafstand is Golfbaan Het Woold gelegen. Ideaal als je zakelijke bijeenkomst wil combineren met een middagje golf of een golfclinic.

Maar ook op het erf van Glundr! kun je je perfect vermaken en kunnen we verschillende workshops aanbieden.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contactformulier

Heel graag geven we jullie een advies op maat om jullie zakelijk verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op. Ons rechtstreeks bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Glundr! 0493-782626 | info@glundr.com