Kamer 1 – Luxe suite

Geniet van absolute luxe en weelde in onze luxe suite. Voor onze luxe suite hebben we gekozen voor prachtige natuurtinten als diepgroen en antraciet, gecombineerd met gouden en bronzen accenten. Er is gekozen voor prachtige velvet stoffen, die heerlijk aanvoelen. De suite sluit dankzij de natuurtinten perfect aan op de prachtige groene omgeving die je via de enorme raampartijen ziet. Liggend in het kingsize bed, van maar liefst 2 bij 2,2 meter, kun je genieten van het weidse uitzicht. Hoog boven je, in de prachtig houten nok, fonkelt de kroonluchter.

Details

De luxe suite beschikt over een vrijstaand ligbad en een luxe zithoek in de slaapkamer. De royale badkamer is voorzien van dubbele douche en dubbele wastafel. Ook hangen er warme badjassen voor jullie klaar. Er is een grote smart tv en voldoende kastruimte aanwezig. In de suite kan koffie en thee gezet worden. Dit is naar wens uit te breiden met drankjes naar keuze, wij vernemen graag jullie wensen. De luxe suite is geschikt voor 2 personen.

Kamerprijzen

Prijs vermeld per kamer, per nacht, inclusief uitgebreid ontbijt.
€ 295,- excl. toeristenbelasting

Deze luxe suite is ook te boeken als bruidssuite en in combinatie met onze privé wellness. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of boek de luxe suite.