Styling Bruilioft

Bij Glundr! werken we enkel met professionals om jullie bruiloft op en top te verzorgen. Van de culinaire invulling tot aan de aankleding en styling. Hierbij kiezen jullie zelf de stijl en invulling. Samen met onze huisstyliste maken we er een prachtig plaatje van.

In een persoonlijk gesprek, nemen we al jullie wensen door ten behoeve van de locatie. Denk hierbij aan de dagindeling, aantal gasten, invulling van het culinaire gedeelte en aankleding. Daarna volgt een persoonlijk gesprek met onze styliste die jullie wensen nog verder uitwerkt en op detailniveau met jullie alles afstemt; type meubilair, bloemen, aankleding, verlichting, tafelstyling en stationary zodat alles helemaal op elkaar is afgestemd en we een echt droomplaatje kunnen creëren.

Zijn jullie benieuwd hoe jullie bruiloft er bij Glundr! uit zou kunnen zien? Kijk dan eens naar deze foto’s en laat je inspireren voor jullie grote dag!

Styled Wedding shoots

Wil je meer zien van deze Styled Wedding Shoot op de locatie van Glundr!  Kijk dan eens op de site van Girls of Honour voor deze Minimal & Elegant bruiloft. Houden jullie meer van een Classic Vintage bruiloft, bekijk dan onze Styled Shoot op het platform van Trouwen in Brabant.