Echte aandacht voor aandacht.

Wat ontstond als een idee voor een fijne plek om met de familie samen te komen, is uitgegroeid tot een fantastische plek waar ook gasten helemaal tot rust kunnen komen. Glundr! is het resultaat van enorme doortastendheid en gastvrijheid. En dat resultaat mag er wezen! Maak kennis met Ivon van Bussel. Met veel passie en enthousiasme heeft zij Glundr! gemaakt tot wat het nu is. Een unieke locatie waar je je direct thuis voelt. Welkom bij Glundr!

Opladen en ontspannen in een luxe omgeving

Glundr! tovert met een verblijf op deze unieke locatie een glundering op het gezicht van haar gasten! Glundr! is namelijk een fantastische plek waar je je meteen thuis voelt. Wij zorgen ervoor dat onze gasten zich bij Glundr! heerlijk voelen. Een verblijf bij Glundr! betekent voor onze gasten dat zij zich helemaal kunnen opladen en kunnen ontspannen in een luxe omgeving. Glundr! is een plek waar waardevolle herinneringen gemaakt worden. Een plek waar je met een warm gevoel aan terugdenkt en met liefde naar terugkeert.

Hartelijk welkom bij de familie Van Bussel

Bij Glundr! ben je te gast op het erf van de familie Van Bussel. Zij willen wat zij bereikt hebben dankzij hard werken en flink ondernemen graag delen met anderen. Daarom creëerden zij deze heerlijke bubbel voor hun gasten.
De jongste dochter Ivon heet je van harte welkom en is de drijfveer achter het mooie Glundr! Zij verzorgt je een fijn verblijf, door gastvrij en nabij te zijn waar gewenst. En door de rust en privacy te bieden waar daar behoefte aan is