Kamer 4

Het gevoel van Hollandse meesters hebben we als inspiratie gebruikt voor deze luxe gastenkamer. In de inrichting van deze luxe gastenkamer combineren we petrol als hoofdkleur met verschillende natuurlijke tinten. Vanuit je bed heb je een ongekend uitzicht over de landerijen die Glundr! omsluiten. Je kunt eindeloos ver kijken en heerlijk wegdromen. De kamer beschikt naast een grote raampartij ook over kleine raampjes met luikjes die de kamer extra sfeer geven.

Details

Deze luxe gastenkamer beschikt over een royale tweepersoons boxspring en een zitje. De comfortabele badkamer is voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel. Er kan op de kamer koffie en thee gezet worden. Je kunt op je kamer ook je favoriete drankje nuttigen. Laat ons weten wat je voorkeur heeft en wij regelen dat het klaarstaat voor jullie. Er is een grote smart tv en voldoende kastruimte aanwezig. Deze kamer is geschikt voor 2 personen.

Kamerprijzen

Prijs vermeld per kamer, per nacht, inclusief uitgebreid ontbijt.
€ 195,- excl. toeristenbelasting

Deze luxe gastenkamer is ook te boeken in combinatie met onze privé wellness. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of boek deze gastenkamer.