Reviews

Bij Glundr! doen we er alles aan om je verblijf helemaal naar wens te maken! Daarom vernemen we het graag indien je specifieke wensen hebt. We zijn niet van de standaarden en denken graag mee in oplossingen!
Mocht dit onverhoopt toch niet zo gevoeld hebben dan horen we het natuurlijk graag! Je mag altijd direct contact met ons opnemen of een bericht achterlaten op een van onze kanalen.

Maar gewoon een berichtje schrijven hoe je je verblijf ervaren hebt vinden we ook heel leuk! We zien het graag tegemoet op Google of via Instagram | Facebook | LinkedIn. Dankjewel!

Hieronder vind je een aantal van onze huidige reviews

Glundr!
5.0
Gebaseerd op 50 beoordelingen
powered by Google
Anke Derks
Anke Derks
13:55 25 Jan 23
Voor mijn live event ondernemen vanuit mijn hart kom ik altijd bij GLUNDR. De verzorging hier is in 1 woord, fantastisch! Yvon weet je van voor tot achter te ontzorgen zodat ik als ondernemer kan doen waar ik goed in ben. Een absolute aanrader!
Anja van de Wiel
Anja van de Wiel
10:42 19 Jan 23
Toen we de auto parkeerden kregen we al een glimlach op ons gezicht en die glimlach werd alleen maar breder bij binnenkomst.Wat een heerlijke plek! Een mooie, ruime kamer met lekkere bedden en een geweldig uitzicht over de weilanden. De zonsopkomst hebben we even aan ons voorbij laten gaan ;-)De volgende ochtend begonnen we met een heerlijk uitgebreid ontbijt én hebben we genoten van de 3 uur... durende privé wellness.Zonder goede gastvrouw begin je niks maar dat zit bij Ivon wel goed, zij is ontzettend enthousiast en gastvrij.En ja, het is misschien iets duurder dan andere accommodaties maar het is het dubbel en dwars waard.Wij hebben in ieder geval genoten en gaan zeker een keer in terug !lees verder
mats de vaan
mats de vaan
10:33 11 Dec 22
Wij hebben genoten van een heerlijk verblijf bij Glundr! Over alles is nagedacht en van A tot Z is alles tot in de puntjes verzorgd.Zeer zeker een aanrader voor een ontspannen nachtje weg. Wij komen zeker nog een keer terug!
Elke de Koning
Elke de Koning
19:01 04 Nov 22
Wij hebben ontzettend genoten van ons verblijf bij Glundr! Prachtige kamer, heerlijk ontbijt en moderne en complete wellness. Met een hele vriendelijke en zorgzame gastvrouw bovendien! Aanrader!
Marijke Borst
Marijke Borst
18:34 22 Oct 22
Vandaag voor de 2e keer geweest. Super locatie, fijne bedden en uiterst vriendelijk begeleid door Ivon. Prijzig maar het geld meer dan waard. Sauna is ook super… Tot de volgende keer.
Chantal Nolte
Chantal Nolte
14:02 11 Sep 22
Genoten van Glundr met een hoofdletter. Prachtige locatie in een mooie omgeving. Er is zoveel zorg en aandacht besteed aan de inrichting, en de gastvrijheid van Ivon is buitengewoon. Je voelt je direct thuis en ontzorgt. Het ontbijt is heerlijk! Ik kom hier zeker nog een keer terug privé dan wel zakelijk.
Geertje van Rossum (Helende Verhalen)
Geertje van Rossum (Helende Verhalen)
13:54 29 Aug 22
Wat een heerlijke rustige omgeving, prachtige kamers, een fantastisch service, bediening, en aandacht. En het ontbijt was geweldig, en met zorg bereid! Dankjewel Ivon. We glunderen nog na.
Melissa Koolen
Melissa Koolen
09:35 31 Jul 22
Wat een prachtige locatie in een mooie, rustige omgeving! De kamers waren mooi ruim en prachtig ingericht. Ik ben nog nooit zo gastvrij ontvangen als hier: Ivon liet iedereen zich thuis voelen. Een dikke aanrader om hier te overnachten!!
Volgende beoordelingen
js_loader