Reviews

Bij Glundr! doen we er alles aan om je verblijf helemaal naar wens te maken! Daarom vernemen we het graag indien je specifieke wensen hebt. We zijn niet van de standaarden en denken graag mee in oplossingen!
Mocht dit onverhoopt toch niet zo gevoeld hebben dan horen we het natuurlijk graag! Je mag altijd direct contact met ons opnemen of een bericht achterlaten op een van onze kanalen.

Maar gewoon een berichtje schrijven hoe je je verblijf ervaren hebt vinden we ook heel leuk! We zien het graag tegemoet op Google of via Instagram | Facebook | LinkedIn. Dankjewel!

Hieronder vind je een aantal van onze huidige reviews

Glundr!
5.0
Gebaseerd op 14 recensies
powered by Google
Hanneke Verberne
Hanneke Verberne
14:03 26 Jul 21
Super mooie kamers, heerlijk gegeten helemaal top!
Digna Brand
Digna Brand
09:17 20 Jun 21
Glundr is echt een plek waar je wilt wonen. Vanaf de check-in voelde ik me er onmiddellijk thuis. Het luxe, maar niet protserig of kil. De locatie is heerlijk afgelegen waardoor je ECHT even helemaal weg bent. Ivon is bovendien een bijzondere goede gastvrouw. Ik heb alweer een volgende boeking gepland staan.
Roos Oosterbroek
Roos Oosterbroek
07:30 19 Jun 21
Alles klopt aan deze plek, omdat alles met zorg is neergezet. De kamers zijn prachtig. Het gebouw, de omgeving, de tuin... Ik kom hier zeker terug.
Ellen Persijn
Ellen Persijn
09:27 18 Jun 21
Wat een plek,Wat een overvloedWat een hospitalityTot in de puntjes afgewerkt van het interieur tot de warme gastvrije bediening, niets is deze gastheer en vrouw te veel.Voor mij een toonbeeld van luxe en overvloed.
Wendy Romeijnders
Wendy Romeijnders
08:51 14 Jun 21
Ik zou iedereen die een weekendje (of langer) tot rust wil komen en wil genieten aanraden om naar Glundr te gaan. Prachtige rustgevende locatie, super mooie ruime kamers, een heerlijke wellness. Dit alles is tot in de puntjes verzorgt door gastvrouw Ivon, die het bezoek ondanks dat alles er al prachtig uit ziet door haar gastvrijheid en zorgzaamheid nog net dat beetje extra geeft. Wij komen zeker... nog een keer terug, bedankt voor een heerlijk weekend, wij genieten nog na met het bubbeltje en het theetje :).lees meer
gunter briers
gunter briers
08:08 10 Dec 20
Heel fijne wellness, prachtig ingericht en service was top! niks op aan te merken! Drankje, schaaltje fruit.. en dat allemaal in de prijs inbegrepen. Geen geld voor hetgene wat je er voor terug krijgt. Bedankt om de zalige ontspannen tijd die wij bij jullie hebben mogen meemaken!!
Ankie Geenen
Ankie Geenen
20:48 08 Nov 20
Heerlijke plek om lekker te ontspannen. Genoten van de prachtige inrichting, de mooie omgeving, het heerlijke eten en de goede zorgen van gastvrouw Yvonne. Echt een aanrader!
Jilles Verspoor
Jilles Verspoor
19:42 04 Nov 20
Prachtige plek, heerlijk rustgevend, vriendelijke gastvrouw en heer. En ook nog tegenover een van de mooiste golfbanen van Nederland. Een heerlijk weekendje golf en ontspannen.
Rob de Koning
Rob de Koning
13:58 30 Oct 20
Prachtig gebouw en kamers, altijd op de juiste temperatuur 😉
Lieke Schatorjé
Lieke Schatorjé
14:51 21 Oct 20
Intens genieten. Dat hebben we gedaan in deze prachtige luxe B&B op de bruiloft van onze lieve vrienden. We hadden een super mooie kamer met uitzicht op de velden en alles is tot in detail gestyled. Een lust voor het oog 🤩We zijn zo warm ontvangen door Ivon, Carolien en Ton. Glundr! Is echt een plek waar we ons meteen thuisvoelen. Echt een aanrader!Een bruiloftsweekend, beleving om nooit te... vergeten. ❤️ Dankjewel Ivon. Wij glundren nog even door. Tot een volgende keer! 👋🏻lees meer
Paul Anrooij van
Paul Anrooij van
08:42 06 Oct 20
Fantastische locatie met een hoog niveau qua inrichting en details. We zijn super gastvrij ontvangen door Yvon die ons verblijf op een persoonlijke manier heel veel meerwaarde gaf.
Volgende beoordelingen