Maak bijzondere herinneringen en

Bijzonder fijn overnachten

Bij Glundr! is echt aan alles gedacht om jouw overnachting bijzonder en fijn te laten zijn. De prachtige locatie, de fantastische bedden, de heerlijk luxe badkamer, het vorstelijke ontbijt en de heerlijk rustgevende groene omgeving. Bij Glundr! ontbreekt het je werkelijk aan niets. Een bijzondere overnachting bij Glundr! is dan ook voor veel gasten een waardevolle herinnering.

Luxe gastenkamers en een suite

In dit bijzondere pand realiseerden wij 7 luxe gastenkamers. Een van deze kamers is een ware suite, die zich perfect leent als bruidssuite. Bovendien beschikt Glundr! over een heerlijke privé wellness. In de ontbijtruimte met uitzicht op de golfbaan serveren wij ons ontbijt. In de middag kan er in de lounge bij een heerlijk haardvuur genoten worden van een drankje en een boek of een goed gesprek.

Geniet van Brabant

Glundr! is gelegen in het buitengebied van Asten-Heusden, midden in het groen. Op een prachtige locatie tegenover Golfbaan Het Woold. Diverse fietsroutes passeren Glundr! In de nabije omgeving bevinden zich diverse natuurparken, musea en bezienswaardigheden. Bovendien worden er in de omgeving vele grote evenementen en festivals georganiseerd. Ook de inwendige mens komt niets te kort in het gastronomische Brabant. Kortom, alle ingrediënten voor een bijzondere overnachting in een heerlijke omgeving.