Styling bij Glundr!

Marije, mijn beste vriendinnetje was mijn steun en toeverlaat tijdens de inrichting en styling van Glundr! Ik had ideeën hoe het er uit moest komen zien en Marije gaf het vorm, structuur en haalde me uit mijn comfortzone.

Ik: ‘oranje banken? nee die komen er niet in! Marije: ‘jawel, dat is super tof in combinatie met het behang, de tegeltjes en die mooie stof op de stoelen’. En ze heeft gelijk gehad, het resultaat is prachtig geworden.

Door bordurend op het ontwerp van de architect heeft zei het helemaal afgemaakt.

Nog steeds super trots op het eindresultaat. En onze gasten hoor ik ook vaak zeggen: ‘wat is het toch mooi gedaan, alles klopt’. En dat is geen toeval. Met een bak aan ervaring in de woningbranche is zij een specialist in haar vakgebied.

Tijd om Marije aan jullie voor te stellen en wat meer te weten te komen over de aanpak.

Hoe is GLUNDR! Ben je terecht gekomen?

Ivon is mijn beste vriendinnetje. Op de plek waar nu GLUNDR! staat hebben wij vroeger heel veel buiten gespeeld.

Wat was de aanpak?

GLUNDR! is ontworpen door de architect Ruud Das. Alles is in detail door hem samen met Ivon en haar ouders uitgedacht. Toen ik erbij kwam voor de styling hebben ze me meegenomen in dit proces en vanuit hier ben ik verder gaan nadenken. Ik ben begonnen met het plan voor de kleuren in de verschillende ruimtes en dit hebben we steeds verder in detail samen uitgedacht. Tot de vaasjes aan toe 😊

Wat was de grootste uitdaging?

Om alle ruimtes te voorzien van een unieke uitstraling maar ook te zorgen voor eenheid. Het pand is zo prachtig van zichtzelf, de styling moest echt een natuurlijke aanvulling hierop worden.

Welke ruimte is je persoonlijke favoriet?

Ik kan niet kiezen, iedere ruimte is zo mooi geworden! Zo hebben we in de ontbijtruimte wat meer met kleur & print uitgepakt, ik ben nog altijd verliefd op het ‘apen behang’. Maar ook de ingetogen kleuren van suite 7 vind ik prachtig.

Wat is jouw stijl?

Ik verplaats me altijd in de wensen van de klant en werk dus met verschillende stijlen, dat maakt mijn werk ook zo leuk en afwisselend. Mijn ontwerpen zijn creatief, sfeervol en functioneel, ik hou van kleur en ben soms een beetje eigenwijs (net als met de oranje bank :-))

Tevreden met het resultaat?

Ik ben heel trots op het resultaat maar ben pas echt tevreden als de gasten die bij GLUNDR! komen het mooi vinden. Volgens mij is dat hier goed gelukt!

Kunnen ook particulieren bij jou terecht?

Natuurlijk, ik werk voor zowel bedrijven als particulieren. Je kunt een kijkje nemen op mijn website www.huijs-styling.nl en me natuurlijk bellen of mailen voor meer informatie.

Bij wie of wat voor bedrijf zou je heel graag de Styling verzorgen?

Ik denk voor een zorginstelling zodat ik op deze manier iets kan betekenen voor de mensen die er gebruik van gaan maken.