Algemene infomatie

Welkom in jullie suite!
Fijn dat jullie er zijn. We wensen je een heerlijk verblijf toe bij Glundr! Hieronder vind je algemene informatie om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Mochten er aanvullende wensen zijn dan vernemen we ze graag.

Vragen?
We zijn altijd in de buurt maar niet altijd in het zicht. Dus heb je een vraag of loop je ergens tegenaan, neem dan  gerust contact met ons op via telefoon of whats-app op nummer 0493-782626.

Toegangspas
Met jullie toegangspas, kun je zowel de kamer als de entree deur als de poort openen.

WIFI
Glundr! is heerlijk rustig gelegen maar dat betekent ook dat het internet via 4G niet altijd optimaal is maar met onze snelle wifi verbinding kun je toch lekker online blijven en contacten met het thuisfront.
Gebruikersnaam: Glundrnu
Wachtwoord: Glundrnu1a

Parkeren
Parkeren kan op ons eigen terrein en wordt in de avond afgesloten. Ook is er laadpaal aanwezig om een elektrisch auto op te laden. Indien gewenst is er ook een mogelijkheid om jullie fietsen te stallen in onze fietsenberging.

TV
Deze suite is uitgerust met een heerlijk luxe bed met daarachter natuurlijk een smart-tv.
Wil je tv kijken, kies dan de zwarte app van Canal+.

Ontbijt
Graag ontvangen we jullie voor het ontbijt in ons ontbijtcafé. Het ontbijt serveren we tussen 8:30 en 10:00 uur. Heb je medische dieetwensen, geef ze dan direct door aan ons.

 

Bourgondisch genieten

Overnachten in Brabant, daarbij mag een bezoekje aan een van de heerlijke restaurants die Brabant rijk is natuurlijk niet ontbreken. In het voorjaar serveren zij verse asperges en aardbeien van Brabantse bodem. En in het najaar kan er van wildgerechten genoten worden. Voor alle restaurants geldt dat vooraf reserveren aan te raden is. Onze absolute toppers zijn:

 • Tribeca** – Heeze
 • De Rozario* – Helmond
 • De Lindehof** – Nuenen
 • Zarzo* – Eindhoven
 • Wiesen* – Eindhoven
 • Nastrium – Helmond

Maar ook dichter in de buurt is het lekker vertoeven bij onderstaande adressen. Dit zijn onze favorieten;

Restaurant Volentieri (200 meter)

Is tegenover ons gelegen en maakt onderdeel uit van Golfbaan ’t Woold. Dit restaurant is Mediterraans georiënteerd en heeft een hele goede kaart en een super hospitality niveau. Zeker een aanrader tijdens je verblijf bij Glundr!

In het centrum van Asten zijn er een aantal gezellige restaurants (+- 5 km). Mijn favorieten:

Markt8 (Frans brasserie), Le Yuzu (Frans-Japans), Tratoria Aglio e Olio (Italiaan), De Hoge Loo (prachtig uitzicht over weid landschap).

In Someren-Eind (5km) is nog een leuk restaurant gelegen namelijk Ons Jongens (culinair restaurants met jonge chefs die gewerkt hebben in sterrenzaken).

Een dagje in de directe omgeving

In de directe omgeving van Glundr! is van alles te zien en te beleven.

 • Rijksmonument Kasteel Asten-Heusden
 • Museum Klok en Peel Asten (meerdere keren uitgeroepen tot leukste uitje van Noord-Brabant)
 • Fietsen over de een van de vele knooppuntroutes in de buurt
 • Wandelen in een van de prachtige natuurgebieden zoals hierboven omschreven
 • Golfen op de prachtige baan van Golfbaan het Woold

Plattegrond Land van de Peel

Sleep Experience

Niets zo fijn als een hotelgevoel bij je thuis. Uitgerust wakker te worden in een heerlijk Glundr! bed.

We hebben onze bedden met zorg geselecteerd met aandacht voor een goede kwaliteit. Deze boxspring is voor onze gasten exclusief te bestellen met 20% extra korting op het normale tarief.
Wij bieden hierbij diverse opties aan je bed te personaliseren qua type stof of toch net een ander matras of kussen. Ook zijn de boxen, matrassen, toppers, dekbedden en hoofdkussen los te bestellen.

Boxspring Glundr! 180×210 cm compleet met 2 luxe pocketvering matrassen & topper. Normaal € 1795,00 (exclusief hoofdbord) maar voor Glundr! prijs € 1495,00

Wil je je thuis net zo comfortabel slapen als bij Glundr! ? Voor meer informatie of bestellingen, stuur je een mail naar natascha@brouwers-bedding onder vermelding van ‘Glundr!’.

FAQ

Wat was het hier voordat Glundr! er was? Glundr! is gebouwd op de grond waar voorheen stallen hebben gestaan en een lasbedrijf. Ton en Caroline zijn op dit erf hier begonnen met een boerenbedrijf en daarnaast doorgegaan met een lasbedrijf. Door de groei van dit lasbedrijf zijn ze verhuisd naar het industrieterrein in Asten en stonden uiteindelijk deze panden leeg. Het gevoel kriebelde om iets moois neer te zetten in de vorm van een gastenverblijf voor vrienden en familie. Dit is tijdens de bouw uitgegroeid tot Glundr!: een fantastische plek waar ook gasten helemaal tot rust kunnen komen.

Waar komt de naam Glundr! vandaan? Van het woord ‘glunderen’. Na een open gesprek met twee gedreven marketing gasten concludeerde zij; tijdens het vertellen van jullie verhaal, hoe jullie hier toe gekomen zijn en wat jullie visie is zagen we de echte passie in jullie ogen.. jullie begonnen er helemaal van te glunderen.. dus het kon maar 1 naam zijn Glundr!

Glundr! > de belofte en verwachting die we naar onze gasten waar willen maken.
Glundr! > het gevoel dat we met onze gasten willen delen
Glundr! > een moderne naam met het een knipoog naar ‘ouderwetse’ gastvrijheid

Kun je hier ook dineren? Op dit gebied zijn we een echte Bed & Breakfast dus inderdaad geen diner. We zijn gelegen in de meest bourgondische streek van Nederland en dus omringd met vele goede restaurants. We hebben dan ook een aantal fijne tips om heerlijk te gaan dineren. Van High End met een Michelin Ster tot gezellige Restobar met alleen heerlijk eten. We delen deze tips graag met jullie.

Maar, vind je het leuk om een keer met een select gezelschap een private diner te organiseren dan is dat zeker mogelijk. Onze huischef legt jullie dan met een 6-gangen diner compleet in de watten. We schenken daarbij de mooiste wijnen uit onze eigen wijnkelder. En het fijne is, je hoeft hierna niet meer naar huis. Jullie kunnen heerlijk blijven slapen waarna wij in de ochtend ook voor een lekker ontbijt zorgen.

Interesse? We maken graag een voorstel voor jullie
Private dining van 6-14 personen | Walking diner tot 35 personen

Zijn huisdieren toegestaan? Helaas zijn huisdieren bij ons niet toegestaan.

Kun je ook een cadeaubon kopen? Jazeker, we maken een mooie bon met de waarde die je zelf bepaald. We verpakken deze in een mooi tasje zodat je helemaal klaar bent om dit cadeau te doen.

Kan ik de privé wellness last minute boeken We adviseren indien je gebruik wil maken van onze privé wellness dit direct bij het boeken aan te geven. We hebben op 3 momenten van de dag de mogelijkheid om hier gebruik van te maken. Dus wil je zeker zijn van een ultiem relax moment, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door.

Kun je hier ook met een helikopter landen? Jazeker, ja je leest het goed. Glundr! beschikt over een ware farmstrip. Bij ons op het erf is het mogelijk om met een helikopter te landen en deze eventueel ook te stallen in onze loods.

 

 

Wist je dat

je naast een fijne overnachting ook voor meerdere invullingen bij ons terecht kunt?
Hier een overzichtje van wat we naast onze Bed & Breakfast nog meer doen

 • Wellnessarrangement, voor de ultieme ontspanning in onze privé wellness in Japanse stijl
 • Vergaderen in een huiselijke setting in onze sfeervolle Huijskamer (2-12 personen)
 • Organiseren van trainingen en bijeenkomsten met of zonder overnachting in onze Huiskamer of de mogelijkheid om Glundr! exclusief af te huren voor 1 dag of meerdere dagen
 • Trouwlocatie voor een geheel verzorgd bruiloftsweekend
 • Private dining met overnachting in onze sfeervolle Huijskamer (2-14 personen)
 • Nieuwjaarsborrel in vorm van een walking diner of luxe borrel middag (tot 35 personen)
 • Kerstdiner voor familie of personeel
 • Fotoshootlocatie voor het maken van branding of product foto’s
 • Opnamelocatie voor commercials, wist je dat de commercial van Robijn Spa Sensation hier is opgenomen?
 • we altijd openstaan voor leuke samenwerkingen, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Extra's

Glundr! Extra’s

Boek een overnachting bij Glundr! en breidt je verblijf uit met de volgende extra’s;

 • Champagne op de kamer €55,-
 • Prosecco op de kamer €35,-
 • Huur elektrische fiets €30,- (p.p. per dag)
  (Vooraf te reserveren)
 • Kinderbed €25,- (per verblijf)
 • Vroege incheck vanaf 14:00 uur (bij beschikbaarheid) €35
 • Late uitcheck tot 13:00 uur (bij beschikbaarheid €35

Heb je zelf nog specifieke wensen? Dan vernemen we het graag!