Profiteer van onze privé wellness arrangementen

Een bezoek aan onze privé wellness is te boeken op verschillende momenten van de dag. Je kunt genieten van de Finse sauna, het Turks stoombad, regendouche en warm voetenbad. Vanuit de relaxruimte kijk je naar de Japanse binnentuin waar je kunt douchen op een Japanse fundatiesteen, ontspannen op de vlonder, een duik kunt nemen in het dompelbad of heerlijk nagenieten in de hottub.

Voor het uitbreiden van het bezoek met bijvoorbeeld een overnachting, een partijtje golf of een heerlijke fietstocht, zijn er verschillende mogelijkheden, neem contact met ons op en we helpen je graag!

Privé wellness

Privé wellness – 3 uur
Voor 2 personen – € 145,-
Bezet met 3 personen – € 165,-
Bezet met 4 personen – € 195,-

Tijdens je verblijf in onze wellness kun je gebruik maken van heerlijke bodyscrubs en fijne doucheartikelen. Natuurlijk staan er ook voldoende water, lekkere drankjes en vers fruit voor jullie klaar.
Handdoeken, saunalakens, badjassen en slippers zijn inbegrepen.

Wil je langer in de sauna verblijven of heb je andere specifieke wensen, we horen het graag!

Privé sauna & fietsen

Eerst inspanning en dan ontspanning? Dat kan! Boek je dit arrangement dan staan er bij aankomst e-bikes voor jullie klaar. We hebben al diverse mooie routes voor jullie uitgestippeld om de prachtige Brabantse Peel te gaan ontdekken. Na jullie fietstocht kunnen jullie heerlijk genieten van de verdiende rust in onze privé wellness. Dit arrangement kan uitgebreid worden met een lunch.

Neem contact met ons op voor meer informatie en om een van deze arrangementen te boeken.