Inspireer en

Locatie vol inspiratie

Glundr! Is een verrassende locatie met vele mogelijkheden om je gasten en collega’s in stijl te ontvangen.

De combinatie van een landelijke omgeving, een intieme relaxte sfeer en stijlvol ingerichte ruimtes, maakt dit dé ontmoetingsplek voor vergaderingen, brainstormsessies, bedrijfsworkshops, trainingen of een teambuildings sessie.

Bij Glundr! kies je voor een persoonlijke, warme en kleinschalige setting. In onze ‘huiskamer’ voel jij je meteen thuis. Daarnaast kun je gebruik maken van alle aangrenzende ruimtes zoals de keuken en woonkamer. Zo kunnen jullie tussendoor lekker even de benen strekken of van setting wisselen. Bij mooi weer kun je ook op een van de terrassen of in de tuin vergaderen.

zonsondergang Eeuwselse loop

Tarieven

Onze ‘huiskamer’ kun je vanaf 1 dagdeel reserveren. Deze ruimte is voorzien van alles wat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst: wifi, smart-tv met HDMI en draadloze verbinding, een flip-over- en whiteboard. Uiteraard is het gebruik van pennen, stiften en notitieblokken inbegrepen en staat er koffie, thee en water voor jullie klaar.

  • 1 dagdeel  €187,50
  • 2 dagdelen €375,-
  • 3 dagdelen €562,50

Aanvangstijden in overleg.

Een uitbreiding van jullie verblijf met een lunch, en/of zoete en hartige lekkernijen en overnachting is natuurlijk ook mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden we maken graag een advies op maat.

Prijzen zijn excl. btw

De omgeving

Glundr! is gelegen in het buitengebied van Asten-Heusden en is helemaal omgeven door prachtige natuur. In de directe omgeving van Glundr! vind je diverse prachtige natuurgebieden. Bovendien passeren meerdere fietsroutes Glundr! en is er in de buurt van alles te zien en te doen.

Op loopafstand is Golfbaan Het Woold gelegen. Ideaal als je zakelijke bijeenkomst wil combineren met een middagje golf of een golfclinic.

Maar ook op het erf van Glundr! kun je je perfect vermaken en kunnen we verschillende workshops aanbieden.
Neem contact met ons op voor meer informatie.